Setari Cookie-uri

16 Lucruri pe care ar trebui să ni le spunem mai des

Ceea ce facem vine din ceea ce credem că suntem.

1. Nu pot controla tot ce mi se întâmplă. Însă, pot controla modul în care răspund la ceea ce mi se întâmplă. În răspunsul meu este puterea mea supremă.

2. Nu mă voi lăsa prins în ceea ce ar fi putut sau ar fi trebuit să fie. Voi privi în schimb puterea și posibilitatea a ceea ce este chiar acum.

3. Trebuie să accept orice îmi vine în cale și singurul lucru important pe care să îl fac este să îl întâlnesc cu tot ce pot eu mai frumos și mai bun.

4. A face greșeli este întotdeauna mai bine decât a fugi de ele și a trăi o viață mediocră sau a te preface că trăiești o viață perfectă.

5. Mă voi gândi mai puțin la gestionarea problemelor mele și mai mult la gestionarea mentalității mele. Voi încerca să rămân optimist indiferent de situație.

Citește și:

6. O provocare devine un obstacol doar dacă aleg să mă înclin în fața ei.

7. Mă voi ridica de la pământ. Din nou și din nou. Cu cât mă vindec mai repede din problemele vieții, cu atât voi ajunge mai repede acolo unde vrea Universul să mă ducă.

8. Nu voi încerca să mă ascund de temerile mele pentru că știu că nu sunt acolo pentru a mă speria. Sunt acolo pentru a mă pregăti pentru ceva ce merită tot efortul.

9. Este o mare diferență între oboseala goală, fără sens, și epuizarea plăcută, cu un scop frumos. Viața este prea scurtă. Voi investi în activitățile care îmi aduc bucurie.

10. Dacă nu am timp pentru ceea ce contează cu adevărat, voi înceta să mai fac lucruri care nu contează.

11. Viitorul poate fi diferit de prezent și eu am puterea de a îl face așa chiar acum.

Citește și:

12. Fericirea va veni la mine când sufletul meu va fi pregătit să o primească cu adevărat.

13. Mă voi concentra pe a deveni mai puternică, și nu pe a crede că sunt mai puternică.

14. Voi fi prea ocupată să lucrez la mine pentru a observa că oamenii din jurul meu sunt mai bine decât mine.

15. Următorul pas în direcția corectă nu trebuie să fie unul mare.

16. Toate micile victorii merită sărbătorite la fiecare pas. Lucrurile mărunte fac în final viața mai frumoasă.

Amintește-ți că unul dintre cele mai frumoase cadouri ale vieții este faptul că adesea această este dificilă. Pentru a face față dificultăților vieții construim o forță neprețuită. Această forță ne permite să ne îndeplinim cu succes cele mai profunde și mai semnificative scopuri. Tocmai pentru că viața este dificilă suntem capabili să o facem grozavă. Tocmai pentru că viața este dificilă noi putem să depășim momentele grele. Suntem capabili să facem diferența și putem să ne lăsăm amprenta asupra lumii.

Citește și:

foto main: Wonderful Future World, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.