Setari Cookie-uri

De ce sa nu astepti ca totul sa se intoarca la normal si cum sa iti creezi o noua normalitate

Inca din primele luni ale anului, toata lumea asteapta ca totul sa se intoarca „la normal”. Cand se va intampla acest lucru? Raspunsul te-ar putea speria: niciodata!

Cu siguranta, i-ai auzit pe cei din jurul tau spunand ca asteapta ca normalitatea sa se intoarca, de parca ar fi plecata intr-o vacanta pe o insula exotica. Poate chiar si tu te afli in asteptarea acestui „normal” pe care il stiai atat de bine inainte de pandemie.

Adevarul este ca noul Coronavirus a reusit sa ne dea lumea peste cap. Chiar daca lucrurile par sumbre, exista si o veste buna: normalul poate fi creat de tine. Doar tu decizi ce inseamna normalitatea ta. Cu alte cuvinte, nu trebuie sa astepti cu nerabdare ca lucrurile sa fie la fel ca in trecutul apropiat, ci poti construi un „normal” mai bun decat cel anterior!

Ce insemna, de fapt, normalitatea ta inainte de pandemie? Inainte de a glorifica trecutul, gandeste-te ce insemna normalitatea pentru tine, inainte de autoizolare, masti de protectie si anularea planurilor de calatorie. S-ar putea sa constanti ca „normalul” nu era chiar atat de roz precum pare.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.