Setari Cookie-uri

Alege îngerul păzitor și află mesajul pe care îl are pentru tine pentru luna noiembrie

Test nou: alege îngerul care îți cheamă sufletul și descoperă ce mesaj are pentru tine pentru viitor.

Dacă ai ales primul înger

Urmează o perioadă foarte ciudată pentru tine din multe puncte de vedere; Universul te provoacă să mergi pe un drum nou, necunoscut, cu destul de multe surprize interesante la care încă nu știi cum să reacționezi. Indiferent de ceea ce se întâmplă, nu uita să ai grijă de tine. Indiferent de ce spun oamenii din jurul tău, dacă ai de luat decizii importante învață să te lași condusă de intuiție și să alegi cu sufletul. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

foto: pixabay

Mantra zodiei tale pentru luna noiembrie: Am grijă de mine și de sufletul meu. Învăț să mă pun pe primul loc și să îmi fac sufletul fericit.

Mesajul îngerului păzitor pentru ține pentru luna noiembrie: Ai încredere în tine. Indiferent de ce se întâmplă, ești mai puternică decât crezi. Universul nu îți va da niciodată mai multe decât poți duce.

Citește și:

Dacă ai ales al doilea înger

Pentru tine luna noiembrie poate fi o luna în care să te regăsești. Îndreaptă-ți atenția asupra activităților care să te ajute să te liniștești, să te redescoperi, să îți dai seama cine ești cu adevărat și care este drumul tău în viață. Nu te grăbi în decizii, analizează cu atenție fiecare aspect și pune totul în balanță. Schimbările mai pot aștepta, pofita de aceste săptămâni pentru a petrece timp cu tine.

foto pixabay

Mantra zodiei tale pentru luna noiembrie: Renunț la toate măștile și învăț să fiu vulnerabilă. Arăt cine sunt, îmi pun inima pe tavă și îmi deschid sufletul în fața oamenilor din jurul meu.

Mesajul îngerului păzitor pentru tine pentru luna noiembrie: Nu-ți fie teamă de tine. Ai amânat atât de mult de aceste momente, însă iată că Universul nu îți permite să fugi de tine însăți. Înfruntă-ți temerile și redescoperă-te.

Citește și:

Dacă ai ales al treilea înger

Ai ocazia să faci ordine în relația cu oamenii din jurul tău. Următoarele săptămâni sunt foarte bune pentru a înțelege mai bine de ce ai nevoie de la cei pe care îi iubești și ce poți oferi în schimb. Relațiile se pot modifica considerabil dacă alegi să spui ce ai pe suflet. Învață să fii autentică și să nu mai faci atât de multe compromisuri încercând să creezi conexiuni perfecte - acestea nu există. Fericirea este în imperfecțiune.

foto pixabay

Mantra zodiei tale pentru luna noiembrie: Indiferent de ce se întâmplă în această perioadă, aleg să spun adevărul. Aleg să fiu sinceră, să îmi arăt toate fetele și să fiu vulnerabilă. Aleg să comunic deschis și fără perdea cu oamenii din jurul meu.

Citește și:

Mesajul îngerului păzitor pentru tine pentru luna noiembrie: Alege să fii sinceră cu cei din jurul tău. Spune ce ai pe suflet, nu mai ține totul în tine pentru că se vor adună atât de multe încât la un moment dat nu vei mai știi cine ești și care este drumul tău în viață.

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.