Setari Cookie-uri

Cum te eliberezi de bagajul emoțional din relațiile din trecut

O persoană puternică nu este cea care a reușit să uite și să șteargă totul din trecut, ci din contră - este cea care își amintește de el și trăiește în pace cu fiecare decizie pe care a luat-o. Este cea care alege fericirea în fiecare zi și care nu regretă nimic din ce s-a întâmplat până acum în viața sa. 

Este important să acceptăm faptul că durerea relațiilor noastre din trecut ne va însoți în această călătorie a vieții o perioadă destul de lungă de timp. Este ca o rană de care nu poți uita deoarece uneori doare tot mai tare și pare să nu se vindece.

Nu putem șterge trecutul, însă îl putem accepta și îl putem face o parte din puterea noastră incredibilă.

Pasul1: Nu încerca să uiți trecutul

Nu lupta să ștergi totul cu buretele pentru că nu vei reuși niciodată. Ce a fost, a fost. Nu încerca să uiți, nu încerca să scapi de amintiri, să îngropi sentimente.

Dacă asta vrea inima ta, adu-ți aminte de ce s-a întâmplat, găsește un loc micuț în inima ta pentru întâmplările avute și amintirile create.

Pasul2: Nu lupta cu mintea ta

Citește și:

Nu lupta cu mintea ta - nu încerca să scoți din sufletul tău omul care la un moment dat a fost cel mai important pentru tine. Gândește-te că el a fost acolo pentru o perioadă de timp, ți-a influențat viața clipă de clipă, ai trăit alături de el atâtea lucruri și ai simțit atâtea emoții. Ai avut fel și fel de experiențe - iar acest lucru este unul uriaș ce nu poate fi înlăturat într-o secundă. Permite-i timpului să rezolve această problema.

La urma urmei, această etapă este un capitol al vieții tale pe care trebuie să îl accepți deoarece vine la pachet cu câteva lecții importante - totul s-a întâmplat pentru un motiv anume, așa că ar fi bine să îl descoperi și să îl înțelegi. Nu poți nega sau ignora "profesorii" doar pentru că ești un "elev" care nu înțelege lecțiile primite.

Citește și:

Scapă de iluzia că trebuie să uiți de trecutul tău pentru a începe în sfârșit o viață fericită.

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.