Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 15 noiembrie promite să ne vindeca toate rănile emoționale

În dimineața zilei de 15 noiembrie, la ora 7:07, pe cer se va arăta o super Lună Nouă în semnul Scorpionului, aducând cu ea o perioadă de creștere emoțională. 

Ce ne îndeamnă Universul să ne amintim?

Trebuie să ne amintim că sentimentele noastre sunt doar sentimentele noastre - ele nu reprezintă adevărul real. Acestea arată doar ceea ce experimentăm - arată lucrurile văzute din punctul nostru de vedere, foarte subiectiv.

Este momentul să învățăm să ne separăm emoțiile de sinele nostru adevărat

Ce avem de făcut? Trebuie să ne gândim la următorul lucru: aceasta este călătoria noastră, aceasta este viața noastră. Pe măsură ce mergem mai departe pe drumul nostru, întâlnim oameni și situații diferite. Emoțiile pe care le avem cu privire la tot ce se întâmplă în viața noastră sunt doar pelerinele pe care le purtăm de la o destinație la alta.

Sub această Super Lună Nouă din Scorpion va trebui să ne confruntăm cu cele mai profunde secrete întunecate. Prin acest proces vom reuși să învățăm un pic mai mult despre sinele nostru adevărat.

Citește și:

Trebuie să ne gândim puțin la dorințele și visurile noastre - această activitate ne va oferi o nouă determinare, mai mult curaj și putere de a merge mai departe și de a lupta pentru ceea ce ne dorim.

Avem ocazia să ne transformăm sub Luna Nouă din Scorpion

Universul ne ghidează să ne redescoperim. Trecutul contează atâta timp cât îl folosim pentru a merge către viitor. Este momentul să privim înainte deoarece Super Luna Nouă ne va ajuta pe toți să facem pași micuți către viața la care visăm.

2020 nu a fost un an bun cu niciunul dintre noi. Însă ne-a oferit multe lucruri asupra cărora să reflectăm și numeroase lecții de învățat. Cădem de multe ori pentru a ne ridica și de mai multe ori - cu această lecție mergem mai departe și ne transformăm.

foto main: Daniel Eskridge, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.