Setari Cookie-uri

15 Noiembrie 2020: Super Luna Nouă în Scorpion. Mantra zodiei tale pentru următoarea perioadă

Luna Nouă în Scorpion ne dezleagă de trecut și ne hrănește sufletele cu iubire divină. Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea perioadă.

În dimineața zilei de 15 noiembrie, la ora 7:07, pe cer se va arăta o super Lună Nouă în semnul Scorpionului, aducând cu ea o perioadă de creștere emoțională. Mulți dintre noi ne vom confrunta cu lucruri pe care le-am ascuns adânc în inimile noastre. Întregul proces prin care vom trece ne va ajută să ne simțim ușurați și vindecați.

Berbec

Luptele mele sunt aici pentru a mă face mai puternică. Luptele mele mă învață cum să supraviețuiesc. Aleg să găsesc speranța în situații fără lumină și în cele mai grele momente.

Taur

Respirație cu respirație renunț la așteptări, la teamă, la regret și la frustrare. Renunț la necesitatea aprobării constante. Nu am nevoie de nimic.

Gemeni

Singurele lucruri care stau între mine și visurile mele sunt scuzele pe care le găsesc de fiecare dată. Este timpul să mă opresc și să lupt pentru ceea ce îmi doresc.

Citește și:

Rac

Acesta este un nou început pentru mine. Povestea vieții mele are multe capitole. Un capitol dificil nu înseamnă că este sfârșitul. Acum aleg să dau pagina și să merg mai departe.

Leu

Nimic valoros nu se obține ușor. Muncesc pentru ce îmi doresc, lupt pentru visurile mele și nu mă dau bătută până când nu ajung acolo unde îmi doresc.

Fecioară

Nimeni nu este responsabil pentru viața pe care o duc. Eu țin frâiele vieții mele. Eu îmi creez propria realitate prin acțiunile și gândurile mele. Eu dețin controlul asupra propriei vieți.

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.