Setari Cookie-uri

Sper ca în 2021 să devii eroina propriei tale povești 

În 2021 sper să te eliberezi de propriile insecurități și temeri. Sper să nu mai pierzi oportunități minunate doar pentru că îți este frică sau simți că nu ești suficient de pregătită pentru a reuși. 

Sper să începi noul an uitându-te la viață cu alți ochi și având mai multă încredere ca niciodată în tine.

Sper ca 2021 să fie anul în care te simți capabilă să realizezi tot ce ți-ai dorit vreodată și să te eliberezi de propriile tale lanțuri mentale sau de lanțurile din trecut care nu îți permit să fii fericită și să trăiești cu adevărat.

În 2021 sper să nu mai permiți nimănui să îți mai dicteze viața. Sper să știi că tu ești singura persoană care poate deține pe deplin frâiele vieții. Sper să îți iei înapoi puterea de la cei care nu ți-au permis să trăiești așa cum îți doreai și de la cei care nu știu ce este mai bine pentru tine.

Sper ca acesta să fie anul în care devii în sfârșit scriitoarea propriei tale povești de la început până la sfârșit. Sper să nu scrii în cartea vieții tale folosind cuvintele altcuiva sau să privești prin lentila altcuiva. Sper ca acesta să fie anul în care îți scrii propria poveste în mod autentic... fără să îți mai pese de ce spun sau cred oamenii din jurul tău.

Citește și:

Sper ca acesta să fie anul în care îți iei stiloul înapoi și scrii tot ce ai vrut să scrii de atât de mult timp... și sper să îți umpli paginile cu povești despre ce ti-ai dorit cu adevărat să faci.

În 2021 sper să nu mai oferi iubire celor care nu te-au putut iubi sau celor care nu te-au ales. Sper să nu mai fii blocată în trecut, hrănindu-te din amintiri. Sper să începi noul an cu inima deschisă și cu puterea de a lăsa în urmă trecutul și de a merge mai departe cu viața ta fără să te mai gândești la ce a fost sau la ce ar fi fost. Ai făcut tot ce ai putut. Nu trage de niște oameni și nu încerca să le arăți cât ești de specială - meriți mai mult. Mult mai mult. Lasă-i să își dea seama singuri de ce au pierdut, tu continuă-ți drumul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.