Setari Cookie-uri

Sper ca în 2021 să devii eroina propriei tale povești 

În 2021 sper să te eliberezi de propriile insecurități și temeri. Sper să nu mai pierzi oportunități minunate doar pentru că îți este frică sau simți că nu ești suficient de pregătită pentru a reuși. 

Sper ca în 2021 să îți dai seama în sfârșit de valoarea ta și de cum ar trebui să se poarte cu tine persoana care te iubește. Sper ca acesta să fie anul în care nu îi mai cauți scuze și să începi să te iubești așa cum el nu a știut niciodată să te iubească. Sper ca acesta să fie anul în care iubirea pentru propria persoană vorbește de la sine.

Sper ca acesta să fie anul în care găsești genul de dragoste care te pune pe primul loc și te alege zi de zi, clipă de clipă, în momentele frumoase și în cele mai puțin frumoase.... și care să te iubească necondiționat, apreciindu-te pentru ceea ce ești fără să te judece în vreun fel sau altul. Sper ca acesta să fie anul în care nu îți vei mai cere scuze pentru nimic... pentru că tu nu ai greșit cu nimic... și vei iubi din nou mai frumos ca niciodată.

Citește și:

Sper ca în 2021 să devii eroina propriei tale povești de fiecare dată când viața va încearca să te doboare. Sper că ți-ai dat seama cât de puternică ești astfel încât să faci față celor mai mari provocări. Sper că ai învățat că ești blândă și amabilă dar nu mai poți oferi iubire dacă primești doar durere în schimb. Sper că ai învățat că este în regulă să fii singură dacă nu ești apreciată, respectată sau iubită.

Sper ca în 2021 să începi o nouă poveste. Să închizi ultimul capitol cu mândrie pentru că ai reușit să te ridici de la pământ, ai depășit toate provocările, ți-ai vindecat sufletul și inima. Sper să îți găsești pasiunea și să lupți pentru visurile tale.

Citește și:

Sper ca 2021 să fie anul în care strălucești cel mai puternic.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.