Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 16-22 noiembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie să renunți la teamă

Teama de trecut, teama de schimbare, teama de a trăi așa cum îți dorești. Renunță la toate aceste temeri și alege să trăiești punându-te pe primul plan și alegând clipă de clipă fericirea pentru tine. Trăiește cu adevărat și bucură-te de surprizele vieții.

Taur - Trebuie să renunți la dorința de a controla totul

Nu ai putut, nu poți și nici nu vei putea controla totul, așa că spre binele tău renunță la această dorință deoarece nu îți permite să trăiești cu adevărat și să te bucuri de clipa prezentă. Trăiește liber și oferă-ți posibilitatea de a te bucura de viață.

Gemeni - Trebuie să renunți la griji

Știu că este o perioadă întunecată pentru tine, însă ai încredere că totul va fi bine. Nu uita, Universul are un plan deja stabilit pentru fiecare dintre noi, nu lupta împotriva lui.

Citește și:

Rac - Trebuie să renunți la grija zilei de mâine

Viața ta se întâmplă fix în acest moment. Trecutul a fost, iar viitorul nu știi ce îți poate aduce. Renunță la grija zilei de mâine și trăiește pentru acum. Bucură-te de clipa prezentă.

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.