Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 16-22 noiembrie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec - Ai nevoie să lupți pentru ceea ce îți dorești

Este momentul să îți aduni puterile și să demonstrezi de ce ești capabilă. Este momentul să crezi în tine și să lupți pentru a îți împlini visurile pe plan profesional. Este momentul să ai încredere și să mergi mai departe indiferent de ce îți spun cei din jur.

Taur - Ai nevoie să îți pui sentimentele pe primul plan

În această săptămână astrele îți recomandă să te concentrezi asupra vieții personale. Este momentul să îți pui sentimentele pe primul plan, să îți asculți inima și să alegi cu sufletul. Încearcă să îți dai seama de ce ai nevoie în relația de iubire pentru a fi cu adevărat fericită.

Gemeni - Ai nevoie să nu te dai bătută

Citește și:

Ești puțin obosită din cauza schimbărilor avute în săptămâna anterioară; din fericire, oamenii dragi sunt alături de tine și îți oferă tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te pune din nou pe picioare. Nu uita că ești mai puternică decât crezi.

Rac - Ai nevoie de o mână de ajutor

Treci printr-o perioadă mai aglomerată pe plan profesional și ai nevoie de o mână de ajutor pentru a reuși să rezolvi la timp toate taskurile și sarcinile primite din partea superiorilor. Pe plan sentimental, lucrurile stau cum nu se poate mai bine între tine și partenerul de cuplu.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.