Setari Cookie-uri

Să nu cumva să renunți la tine însăți!

Ziua de astăzi nu va dura o viață întreagă. Ai răbdare și va trece. Ai fost suficient de puternică pentru a trece peste ziua de ieri, așa că să nu cumva să renunți la tine pentru că poți trece și peste ziua de azi.

Știu că este greu. Știu că ești dezamăgită. Știu că simți că nu mai poți duce. Știu că vrei ca durerea să se oprească. Știu că vrei să nu mai știi nimic. Dar trebuie să mai ai puțină răbdare.

Trebuie să treci și peste ziua de astăzi. Chiar dacă nu vrei să ieși din casă, chiar dacă nu faci duș, chiar dacă nu renunți la pijamale, chiar dacă nu poți munci... încearcă să treci și peste ziua de astăzi.

Unele zile nu sunt bune. Unele zile nu sunt menite să fie productive. Unele zile nu sunt menite să fie pline de activități frumoase. Unele zile sunt menite să fie trăite... și atât. Trebuie să trăiești astăzi chiar dacă o faci doar de acasă... poate chiar din pat.

Trebuie să trăiești astăzi chiar dacă nu ai putere nici să îți pregăteșți ceva de mâncare.

Citește și:

Trebuie să trăiești astăzi chiar dacă simți că vrei să renunți la tot.

Nu te mai gândi la toate problemele pe care le ai. Astăzi trebuie doar să trăiești. Trece de ziua de azi și fă-ți griji pentru celelalte lucruri mâine.

Sentimentele tale sunt valabile. Sănătatea ta mentală contează. Dacă simți că trebuie să vorbești cu cineva, sună-ți un prieten și spune deschis prin ce treci. Iar în zilele în care nu te simți bine, încearcă să nu fii foarte dură cu tine însăți. Nu te numi un eșec. Nu te pune singură la pământ. Nu îți frânge singură aripile. Nu presupune că este ceva în neregulă cu tine.

Mii de oameni experimentează aceleași lucruri pe care le-ai experimentat tu.

Mergi mai departe. Continuă-ți drumul. Fă pași mărunți. Unul câte unul, puțin câte puțin.

Citește și:

S-ar putea să simți că nu vei înceta niciodată să faci greșeli. S-ar putea să simți că toată lumea pe care o iubești te va părăsi în cele din urmă. S-ar putea să simți că nu ai nimic de oferit acestei lumi. Însă acestea sunt doar temeri, nu sunt fapte.

Acea voce din capul tău este o mincinoasă foarte bună. Este important să te convingi că cele mai grave temeri ale tale nu sunt adevărate, nu sunt reale, și că cele mai dificile momente nu te definesc. Bagajul pe care îl cari după tine nu te definește. Insecuritățile tale nu te definesc și nici nu ar trebui să fie piedici pentru totdeauna.

Da, poate că nu ai energie să faci prea multe astăzi. Însă ziua de astăzi nu va dura o viață întreagă. Ai răbdare și va trece. Ai fost suficient de puternică pentru a trece peste ziua de ieri, așa că să nu cumva să renunți la tine pentru că poți trece și peste ziua de azi.

Citește și:

foto main: Natali art collections, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.