Setari Cookie-uri

Mantra zodiei tale pentru zilele rămase din anul 2020

Stă în puterea noastră de a face din luna decembrie și ce a mai rămas din noiembrie cea mai frumoasă perioada a anului 2020. 

Balanță

Dacă nu pot zbura, aleg să alerg. Dacă nu pot alerga, aleg să merg. Dacă nu pot merge, aleg să mă târăsc. Dar orice fac, promit să nu renunț. Merg mai departe cu viața mea.

Scorpion

Nimeni nu este responsabil pentru viața pe care o duc. Eu țin frâiele vieții mele. Eu îmi creez propria realitate prin acțiunile și gândurile mele. Eu dețîn controlul asupra propriei vieți.

Săgetător

Nimeni nu a spus că va fi ușor. De fapt, uneori va fi mai dificil decât mi-am imaginat vreodată... însă cel mai frumos lucru din aceste situații este că voi crește, mă voi dezvolta atât personal, cât și spiritual. Nu renunț, ci aleg să merg mai departe.

Capricorn

În fiecare zi renunț la frică și îmi deschid inima pentru iubire. Pentru că iubirea este cel mai frumos cadou pe care îl pot oferi oamenilor din jur și mie însămi.

Citește și:

Vărsător

Sunt pregătită să accept schimbarea în viața mea. Intuiția mea este mereu de partea mea. Am încredere că ea este cu mine mereu, sunt în siguranță.

Pești

În acele momente în care simt că totul în jurul meu se destramă și sunt înconjurată doar de lucruri negative, aleg să caut luminița de la capătul tunelului; aleg să gândesc pozitiv și să am încredere că totul va fi bine.

foto main Shamanska Kate, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.