Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 23-29 noiembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți la toate zidurile construite în jurul inimii tale

Să nu-ți mai fie teamă să iubești din tot sufletul. Este momentul să dărâmi toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale de teama de a fi rănită. Deschide-ți sufletul și vei vedea cum arată iubirea adevărată.

Capricorn - Trebuie să renunți la frica de necunoscut

Este o perioadă incertă, însă asta nu înseamnă că așa va fi viața ta de acum înainte. Ai răbdare și, între timp, concentrează-te pe lucrurile simple și mărunte care îți pot pune zâmbetul pe buze în aceste momente dificile.

Vărsător - Trebuie să renunți la oamenii toxici care îți fură liniștea

A venit momentul să ai grijă de sufletul tău. În următoarea perioadă este obligatoriu să te concentrezi pe lucrurile frumoase, care să te încarce cu energie pozitivă. Încearcă să eviți oamenii negativi, care îți pot otrăvi sufletul.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți la nefericire

Da, poți face asta. Cum? Îți vom spune noi: nu te mai concentra pe durere și nefericire. În schimb, încearcă să îți numeri binecuvântările, să găsești motive pentru care să fii recunoscătoare, să te bucuri de lucrurile mărunte și de pasiunile tale.

foto main DSerov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.