Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 23-29 noiembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți la dorința de a deține multe lucruri materiale

Nu ai aflat nici până acum că fericirea nu se numără în toate lucrurile pe care ți le dorești? Fericire este să fii mulțumită, împăcată și împlinită cu tot ce ai deja. Așa că scapă de această idee și permite-i bucuriei să îți invadeze sufletul.

Fecioară - Trebuie să renunți la frica de schimbare

Încă îți este frică de asta? Nu-ți fie teamă pentru că ce urmează să se schimbe îți va aduce doar fericire. Bucură-te de aceste schimbări, ele te vor ajuta să ajungi mult mai repede decât crezi acolo unde îți dorești.

Balanță - Trebuie să renunți la toate temerile adunate

S-au adunat prea multe... teama de trecut, teama de schimbare, teama de a trăi așa cum își dorește sufletul tău. Încearcă să renunți la toate aceste frici și alege să trăiești cu adevărat, acceptând necunoscutul în viața ta bucurându-te de surprize.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la te întreba "De ce mi se întâmplă asta mie?"

Ține minte acest lucru: toți oamenii trec prin momente dificile. Nu te mai gândi că doar ție ți se întâmplă asta. Încearcă să ai răbdare pentru că și această perioadă va trece și, în cele din urmă, totul va fi bine.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.