Ce ai de facut pentru a fi o prietena mai buna, in functie de zodia ta

Ce ai de facut pentru a fi o prietena mai buna, in functie de zodia ta

Stim cat de mult valoreaza o prietenie stransa, mai ales cand avem nevoie de cineva care sa ne sustina in momentele grele.

Ne dorim sa avem sansa de a conta pe un astfel de om, dar, la fel de bine, fiecare dintre noi poate fi un astfel de om pentru cei pe care ii pretuim.

Toti avem asteptari, toti vrem ceva, toti cerem ceva. Si e normal, altfel ce haz ar mai avea viata? Dar stim bine ca, asa cum cerem, trebuie sa si oferim. Iar intr-o relatie, fie una romantica sau una de prietenie, trebuie sa predomine un echilibru intre ceea ce cerem si ceea ce avem de oferit.

Prietenia absoluta nu poate fi cuantificata precis, cu algoritmi seci, care sa ateste cat ai pus si cat ai luat de pe aceasta balanta – totul vine de la sine. Daca poti conta oricand pe cineva care iti este alaturi, orice s-ar intampla, care intotdeauna te intelege si te sustine neconditionat, atunci esti o persoana norocoasa. Si e firesc sa-ti doresti sa fii si tu la fel, sa te ridici la inaltimea acesteia, sa-i intorci macar in aceeasi masura sustinerea de care te bucuri.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2020
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri