Setari Cookie-uri

Jupiter în Vărsător. Pornim la o călătorie plină de schimbări și aventură pentru aproape un an

Planeta abundenței și expansiunii este gata să treacă în semnul Vărsătorului în luna decembrie.

În ziua de 19 decembrie, Jupiter se mută din Capricorn în Vărsător și va rămâne aici în cea mai mare a anului 2021. Va părăsi Vărsătorul pe 13 mai, însă va reveni rapid la el, pe 28 iulie, iar pe 28 decembrie 2021 va părăsi din nou Vărsătorul. Să vedem ce energii ne va trimite planeta sub influența acestui zodiac.

Jupiter în Vărsător: impactul pe care îl va avea asupra noastră

Cunoscut ca semnul viitorului și al schimbării, Vărsătorul va influența destul de mult planeta Jupiter și ne va ajuta să ne concentrăm asupra viitorului. Ne vom îndrepta atenția asupra schimbărilor necesare pentru a ne atinge obiectivele viitoare.

Vărsătorul se ocupă de problemele legate de mulțimi, grupuri și prieteni. În timp ce pandemia a venit cu multe situații mai puțin plăcute pe plan personal, odată cu intrarea lui Jupiter în Vărsător putem spune că lucrurile se vor schimba în sfârșit în bine.

Citește și:

Cunoscut ca un semn independent, inovator, plin de viață, Vărsătorul ne va ajuta să îmbrățișăm aceste calități și în noi înșine. Ne vom dori să fim mai atenți la modul în care ne petrecem zilele, să ne îndreptăm atenția asupra lucrurilor mărunte și frumoase care ne fac fericiți.

De asemenea, Jupiter va primi energii pozitive din partea Vărsătorului, determinându-ne și pe noi să fim mai optimiști în ceea ce privește schimbările pe care vrem să le facem.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.