Setari Cookie-uri

Jupiter în Vărsător. Pornim la o călătorie plină de schimbări și aventură pentru aproape un an

Planeta abundenței și expansiunii este gata să treacă în semnul Vărsătorului în luna decembrie.

Jupiter în Vărsător: La ce trebuie să ne așteptăm

În următoarea perioadă ne putem concentra asupra planurilor pe care le avem făcute de foarte mult timp. Este timpul să profităm de aceste momente în care avem încredere în noi și să luăm decizii importante, să începem să muncim pentru visurile noastre. Deschidem ochii, ne trezim la realitate și suntem pregătiți să ne asumăm riscuri și să luptăm pentru ceea ce ne dorim.

În anul 2021, în perioada 30 ianuarie - 21 februarie, Mercur va fi retrograd în Vărsător. Cu energia expansivă a lui Jupiter, posibilitățile retrogradului sunt largi - fie ne poate extinde provocările și dificultățile pe care le aduce Mercur, fie să ne trimită energie pentru a profita de oportunitățile pozitive pe care Universul ni le scoate în față în acest timp.

Jupiter ne va îndemna să credem în noi. Vom fi nerăbdători și vom ajunge să luăm decizii majore și importante. În timp ce impulsivitatea este bună pentru a produce schimbări pozitive, prea multă poate afecta planurile noastre de viitor. De aceea trebuie să avem mare grijă ce alegeri facem în următoarele luni astfel încât aceste schimbări să ne modeleze viitorul așa cum ne dorim noi.

Citește și:

foto main Dotted Yeti, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.