Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 7-13 decembrie?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Leu - Ai nevoie de mult curaj

Este posibil ca lucrurile să evolueze neașteptat de repede pe plan sentimental. Ești ușor speriată, însă știi că totul va fi bine deoarece ești exact acolo unde trebuie să fii. Alege să fii curajoasă și să dărâmi toate acele ziduri pe care le-ai construit în jurul inimii tale.

Fecioară - Ai nevoie să crezi în tine

Urmează să se întâmple lucruri minunate, însă pentru asta trebuie să fii pregătită să îți asumi riscuri și să nu te dai bătută sub nicio formă. Crede în tine și luptă pentru ce îți dorești, nu renunța sub nicio formă.

Balanță - Ai nevoie de curaj

Lucrurile se întâmplă minunat pentru tine și se întâmplă cu viteză luminii. Înveți multe, cunoști oameni noi și experimentezi viața așa cum îți doreai. În această săptămână ai nevoie de curaj; astrele sunt foarte darnice cu tine pe toate planurile, trebuie doar să crezi un pic mai mult în tine.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie să rămâi optimistă

Încearcă să ai răbdare cu schimbările, să rămâi optimistă și să nu renunți la visurile tale. Nu ești mulțumită de rezultat? Atunci preia frâiele și încearcă să faci schimbările pe care le consideri necesare.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.