Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 14-20 decembrie?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna această și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Săgetător - Ai nevoie de răbdare

Poți face tot ce îți propui, trebuie doar să îți dorești. Dacă până acum nu aveai încredere în ține și în abilitățile tale, iată că în următoarea perioadă îți deschizi larg aripile și înveți să zbori chiar dacă încă nu știi încotro te îndrepți.

Capricorn - Ai nevoie să știi cum se simte dragostea adevărată

Adevărata iubire va fi întotdeauna un motiv pentru a îți simți sufletul liber. În această săptămână descoperi ce înseamnă să iubești cu adevărat. Renunți la barierele construite în jurul inimii tale și alegi să fii vulnerabilă.

Vărsător - Ai nevoie de liniște și de pace

Liniștea sufletească este adânc înrădăcinată în sufletul tău, este ceva cu care te naști. Nu o mai căuta în altă parte, ci privește acolo unde trebuie. Pacea se află doar în ține. În această săptămână fă-ți timp pentru tine.

Citește și:

Pești - Ai nevoie să spui "Nu"

Este momentul să fii egoistă. Trebuie să înveți să îți cunoști limitele. Să știi când trebuie să spui "Nu" și să te eliberezi astfel încât să poți trăi viața pe care ți-o dorești. În această săptămână te pui pe primul loc și faci o schimbare uriașă în viitorul tău.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.