Setari Cookie-uri

Cum te vindeci după o despărțire? 6 Lucruri pe care să i le spui inimii tale

Când îți este greu să mergi mai departe, amintește-ți următoarele lucruri: 

Procesul de vindecare după o despărțire este obositor. O mulțime de nopți petrecute încercând să înțelegi cum s-a încheiat totul. Te întrebi zi de zi cum se pot despărți atât de repede doi oameni care se iubeau atât de mult. Te gândești că poate nu ai făcut tu ce trebuia sau te întrebi dacă puteai face altceva pentru a salva relația. Îți imaginezi diferite scenarii. Te uiți în urmă și analizezi, cauți indicii și semne... și toate pentru a ajunge la aceeași concluzie: a ales să plece. Și asta este tot ce trebuie să înțelegi și să îți spui.

Când îți este greu să mergi mai departe, amintește-ți următoarele lucruri:

1. Dacă ar fi crezut cu adevărat în iubirea voastră, ar fi luptat pentru a salva relația

Citește și:

Simplul fapt că își vede viitorul fără tine trebuie să te ajute să te detașezi emoțional de ce s-a întâmplat și să mergi mai departe cu viața ta.

2. Nu este un semn de slăbiciune să recunoști că suferi

Ai fost îndrăgostită. Ai iubit cu adevărat. Este și normal să îți simți inima făcută țăndări. Este în regulă să recunoști că ți-e frică să mergi singură pe acest drum. Nu ești de piatră.

3. Să pierzi pe cineva nu este sfârșitul lumii

Se poate simți așa la început însă, în realitate, viața va continua. Timpul nu se va opri. Soarele va răsări și mâine și toată lumea își va continua cursul. Oferă-ți timp pentru a lua o pauză, însă apoi întoarce-te la viața ta normală.

4. Profită de această perioada pentru a avea grijă de tine

Citește și:

Aceste momente reprezintă o oportunitate de a fi tu cu tine. Când a fost ultima oară când ai luat o decizie fără să iei în considerare sentimentele sau opiniile altor persoane? Cât a trecut de când ai avut de fapt timp pentru tine?

5. Nu-ți va fi ușor să ierți, însă cu siguranță te va ajuta să mergi mai departe mai repede

Nu este ușor să ierți o persoană care ți-a frânt inima și ți-a trădat încrederea. Însă este necesar pentru a închide radical ușa trecutului. Fă-o pentru tine... pentru nimeni altcineva. Ai nevoie.

6. Este posibil să te aștepte ceva mai bun

Dacă te gândești, există cu siguranță o altă persoană cu care ești mult mai compatibilă. Ți-ai învățat lecțiile. Ai avut experiențe semnificative. Te cunoști mai bine. Astfel vei știi exact ce să cauți și vei atrage persoana lângă care îți va fi mai bine.

Citește și:

foto main arvitalyaart, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.