Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 21-27 decembrie?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec - Ai nevoie să nu te dai bătută

Ești acolo unde trebuie să fii, să nu uiți niciodată asta. Universul are grijă de tine; mai mult, el are un plan bine stabilit pentru tine. Nu te da bătută, este o perioadă mai dificilă, dar va fi bine.

Taur - Ai nevoie de sfaturi și de susținere

Această săptămână este una destul de interesantă pentru tine și asta deoarece vine cu o serie de schimbări neașteptate pe plan personal. Este posibil să fii nevoită să iei o decizie importantă, care îți va modifica puțin planurile pentru viitor. Oamenii la care ții îți sunt alături și te sprijină necondiționat.

Gemeni - Ai nevoie să ieși din rutină

Poate că lucrurile ar sta altfel dacă ți-ai lua o scurtă pauză de la tot ce faci și ți-ai dedică câteva zile doar ție. Încearcă să fii în conexiune cu sufletul tău, să îți asculți inima, să fii atentă la sentimentele și emoțiile tale. Ieși din rutină și bucură-te puțin de această perioadă.

Citește și:

Rac - Ai nevoie să te descoperi

Lucrurile nu sunt tocmai ușoare pentru tine, însă când ți-a plăcut ție ceva ușor? În această perioadă înveți clipă de clipă cine ești, de ce ai nevoie pentru a fi fericită și care este drumul pe care trebuie să mergi mai departe. Nu te mulțumi cu mai puțin decât meriți.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.