10 Sfaturi de viață care vor schimbă modul în care alegi să trăiești următorii ani din viața ta

Cu cât porți mai multă mânie cu privire la trecut în inima ta cu atât ești mai puțin capabilă să iubești prezentul. Și amintește-ți că a lăsa trecutul în spate nu înseamnă a uita - este legat de înțelepciunea și puterea de a îmbrățișa prezentul. 

1. Uneori trebuie să spui "Nu" lucrurilor bune pentru a putea spune "Da" lucrurilor cu adevărat importante. Nu poți face totul. Fii atentă și alege cu înțelepciune.

2. Cel mai frumos cadou pe care îl poți oferi cuiva este atenția ta deplină. Doar fii prezentă și fii atentă la lucrurile mărunte.

3. Învață să apreciezi micile momente. Există puține bucurii în viață care egalează o conversație bună, o plimbare frumoasă, o îmbrățișare dată din suflet, un zâmbet adevărat.

4. Îngrijorarea este cel mai mare dușman al momentului prezent. Nu face nimic altceva decât să îți fure bucuria și să te țină foarte ocupată fără să te ajute în vreun fel.

5. Problema este rareori adevărata problemă. Problema este adesea cantitatea incredibilă de timp pe care o petreci făcându-ți griji și aplificand tot ce se întâmplă. Dă drumul gândurilor tale și învață să fii liberă.

Retail jobs

6. Cu cât porți mai multă mânie cu privire la trecut în inima ta cu atât ești mai puțin capabilă să iubești prezentul. Și amintește-ți că a lăsa trecutul în spate nu înseamnă a uita - este legat de înțelepciunea și puterea de a îmbrățișa prezentul.

7. Paradisul nu este un loc. Este o stare de spirit. Nu mai privi, nu mai compara, nu te mai plânge și începe să te bucuri de aici și acum.

8. O inimă fericită este recunoscătoare. Mulțumește-te cu ce ai. Apreciază fiecare lucru mărunt. Cu cât ești mai recunoscătoare cu atât vei fi mai fericită.

9. Pentru a înțelege lumea trebuie să te îndepărtezi de ea ocazional. Uneori trebuie pur și simplu să te distanțezi pentru a vedea lucrurile din nou clar. Este important să îți amintești să mai oprești timpul.

10. Ceea ce gândim, vedem și devenim în cele din urmă. Adună-ți și alege-ți cu grijă gândurile. Gândește-te cum vrei să trăiești.

foto main Miriama Taneckova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri