Setari Cookie-uri

Numerologia iubirii pentru 2021. Cum îți influențează cifra 5 viața romantică?

Cei singuri vor simți nevoia puternică de a găsi un partener. Sensibilitatea și nevoile lor emoționale vor fi, de asemenea, sporite în prima parte a anului. Persoanele care se află deja în relații vor încerca să țină aprinsă pasiunea din cuplu. 2021 ne cere tuturor să fim autentici cu partenerii noștri pentru că aceasta este singură modalitate de a consolida legăturile pe care le avem și de a forma noi relații reale.

În 2021 trebuie să învățăm să fim vulnerabili și să ne deschidem inima pentru a primi iubie

Chiar dacă 2021 este un an în care primim foarte multă iubire, toate traumele din 2020 ne vor face să nu mai știm să oferim dragoste reală. Trebuie să dărâmăm toate zidurile pe care le-am construit în jurul inimii și să fim vulnerabili - să dăm măștile jos și să ne arătăm cicatricile și rănile.

Sfatul Universului pentru noi: Să fim sinceri și să spunem orice simțim. Comunicarea adevărată este esențială. Chiar și atunci când împărtășim traume, nu trebuie să ne abținem. Trebuie să vorbim deschis despre ce se află în inima noastră dacă vrem să fim înțeleși de oamenii din jur.

Relații noi și relații vechi

Când dragostea este scoasă în prim plan în acest an, va fi vizibilă și lipsa ei. Cei blocați în parteneriate greșite vor fi dornici să pună capăt lucrurilor. Cei care au o relație în care există iubire vor găsi modalități de a aduce și mai multă dragoste.

Citește și:

Un lucru important de știut este faptul că fiecare relație va putea fi salvată dacă va exista efort de ambele părți. Însă trebuie să analizăm cu mare atenție dacă parteneriatul în care suntem merită timpul nostru sau dacă este mai bine să punem capăt lucrurilor. Dacă insistăm să salvăm o relație în care nu mai există niciun strop de iubire, această încercare ne va aduce și mai mult rău, și mai multe resentimente.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.