Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 11-17 ianuarie ca să atragi fericirea

Universul lucrează întotdeauna în favoarea noastră, numai că este în firea omului să se îndoiască de asta.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Renunță la teama de singurătate

Să nu îți fie niciodată frică de singurătate - este cel mai frumos cadou oferit de la Dumnezeu. Profită de aceste momente și învață să fii bine cu tine; să îți asculți inima, să îți pui în ordine gândurile și ideile și să te regăsești cu adevărat.

Taur - Renunță să te mai întorci în trecut

Nu mai face asta, viața ta este acum, chiar în acest moment - depinde doar de tine cum alegi să o trăiești. Vrei să fii fericită, vrei să zâmbești, vrei să îți vezi inima bucurându-se? Puterea de a schimba ceva este chiar la tine.

Citește și:

Gemeni - Renunță la ideea că totul se învârte în jurul vieții profesionale

Vei ajunge într-un moment al vieții tale în care îți vei da seama că ai îndepărtat din jurul tău toți oamenii care te-au iubit și care ți-au fost alături. Încearcă să găsești o varianta de compromis.

Rac - Renunță la invidie

Nu vei ajunge nicăieri dacă vei privi în stânga și în dreapta, încercând să îți dai seama cum își trăiesc alți oameni viața. Acesta este drumul tău și doar atât - mergi pe el așa cum îți dorești, fără să îți pese de ce ar spune sau ar face alții.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.