Setari Cookie-uri

12 moduri simple de a te iubi din nou 

În loc să te bucuri la ideea că alți oameni te iubesc, învață să te iubești. Iubirea ta pentru tine ar trebui să fie sfântă. 

Cum să te iubești cu adevărat? Îți spunem noi:

1. Începe să îți spui ce îți place la tine însăți. Privește-te în oglindă-ți și fii blândă cu tine. Spune-ți ce îți place la tine - pentru că adesea ceea ce vezi în oglindă vezi și în lume.

2. Învață să fii așa cum ești. Renunță la măști și la ideea că trebuie să fii perfectă. Începe călătoria de a descoperi cine ești cu adevărat. Începe călătoria de a deveni cea mai bună versiune a ta.

3. Concentrează-te mai puțîn pe a obține aprobarea oamenilor din jurul tău. Nu trebuie să mulțumești pe nimeni. Nu trebuie să faci pe nimeni fericit. Și nici nu trebuie să obții permisiunea de a trăi așa cum îți dorești.

4. Distanțează-te de cei care te doboară. Să fii singură este mai bine decât să fii în relația greșită. Cunoaște-ți valoarea.

Citește și:

5. Începe să faci schimbările pe care știi că trebuie să le faci. Doar pentru că ceva te-a făcut fericită în trecut nu înseamnă că te va face în continuare fericită și că trebuie să îl păstrezi în viața ta. Dacă vrei să vezi schimbări în viața ta de acum, va trebui să faci lucruri pe care nu le-ai făcut până acum.

6. Îmbrățișează greșelile pe care nici măcar nu le-ai făcut. Pentru a avea succes pe termen lung, trebuie să eșuezi uneori. Așadar, nu lăsa teama de a lua o decizie greșită să te împiedice să rămâi unde ești acum.

7. Arată recunoștință pentru ceea ce ești și pentru tot ce ai acum în viața ta. Nu, nu vei obține întotdeauna ceea ce îți dorești. Și nu, nu vei fi întotdeauna acolo unde vrei să fii. Însă amintește-ți următorul lucru: există o mulțime de oameni care nu vor avea niciodată ceea ce ai tu acum.

Citește și:

8. Fă ceva în fiecare zi care te face fericită. Există o mare diferența între a obosi pentru lucrurile nesemnificative și oboseală pentru lucrurile care te fac fericită. Viața este prea scurtă, investește în activitățile care te interesează cu adevărat.

9. Oferă-ți o șansă echitabilă de a explora noi idei și oportunități. Scapă de incertitudine, ieși din zona de confort și bucură-te de oportunitățile care apar în calea ta.

10. Ascultă-ți intuiția și fii sinceră cu tine în legătură cu orice. Ascultă-ți vocea interioară. Ai încredere în tine.

11. Crede în abilitățile tale. Totul este posibil - cheia este să identifici ceea ce îți dorești.

12. Concentrează-te pe scrierea propriei povești în loc să citești povestea altora.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.