Setari Cookie-uri

13 Ianuarie 2021: Lună Nouă în Capricorn. Horoscop pentru fiecare zodie în parte

Iată cum te va afecta Luna Nouă din Capricorn. 

Prima Lună Nouă a anului 2021 a răsărit pe 13 ianuarie, la 7:00 sub semnul Capricornului. Capricornul ne va ajuta să ne concentrăm asupra obiectivelor noastre pentru lunile următoare.

Iată ce ne pregătesc astrele pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Luna Nouă din Capricorn îți va oferi o perspectivă diferită asupra punctelor forțe atunci când vine vorba de viața ta profesională. Acesta este un moment bun pentru a începe un nou proiect care să fie aliniat cu valorile tale.

Taur

Luna Nouă din Capricorn îți va cere să deschizi ochii către noi oportunități. Acesta este un moment bun pentru a ieși din zona de confort și a face schimbări îndrăznețe pe plan profesional. Poți începe o nouă afacere.

Gemeni

Luna Nouă te va ghida pe măsură ce te scufunzi adânc în viața ta. Este momentul ideal pentru a îți analiza relațiile cu oamenii din jurul tău și, cel mai important, relația cu tine însăți. Ai putea găsi fericirea adevărată acolo unde nu ai căutat până acum.

Citește și:

Rac

Luna Nouă te va ajuta să te concentrezi asupra vieții tale sentimentale și să construieșți conexiuni puternice cu partenerul de cuplu. Folosește-ți puterea de manifestare pentru a crea tipul de relații pe care vrei să le ai în lunile următoare.

Leu

Luna Nouă din Capricorn te va ajuta să devii mai atentă și mai disciplinată în toate aspectele vieții tale. Poți începe prin a îți face o altă rutină zilnică - găsește un program de care să te ții, îndreaptă-ți atenția asupra obiceiurilor sănătoase și vei vedea cum lucruile se vor schimba în bine.

Fecioară

Este timpul să renunți la trecut. Luna Nouă te îndeamnă să te eliberezi de toate sentimentele negative pe care le ai cu privire la ce s-a întâmplat anul trecut și să te concentrezi asupra momentului prezent. Învață-ți lecțiile și bucură-te de tot ce îți oferă Universul acum.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.