Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 18-24 ianuarie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți la ideea că nu ai nevoie de ajutor

Acceptă ajutorul pe care îl primești din partea oamenilor dragi; sunt atâtea persoane care te iubesc necondiționat și care îți vor binele. Să spui că nu mai poți și să accepți mâna care îți este întinsă este un semn de curaj, nu de lașitate.

Fecioara - Trebuie să renunți la gălăgia din jurul tău

Încearcă să pui liniștea sufletului pe primul loc în această perioadă; încearcă să fii puțin egoistă și să ai grijă de tine. Încearcă să dai volumul mai încet zgomotului din viața ta. Încearcă să fii tu cu tine însăți.

Balanță - Trebuie să renunți la ideea că poți schimba oamenii

Oamenii se schimbă doar dacă își doresc să se schimbe. Nu este în puterea ta să îi vindeci. Încearcă să te detașezi de tot ce se întâmplă și să înveți să îți dai seama că tu ești cea mai importantă. Zi de zi, clipă de clipă.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la a cere sfaturi și păreri

Nu trebuie să te intereseze ce spun alte persoane; nu uita că fiecare om are propriul drum în viață. În mâinile tale sunt frâiele viitorului, ține de ele, nu permite nimănui să preia controlul. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită.

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.