Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 18-24 ianuarie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți la dorința de a face pe plan tuturor oamenilor

Nu vei reuși niciodată să mulțumești pe toată lumea, așa că nu mai încerca. Concentrează-te, în schimb, pe tine. Învață să ai grijă de tine, de sufletul tău și să îți faci inima fericită. Tu meriți să trăiești așa cum îți dorești.

Capricorn - Trebuie să renunți la gândurile negative

Nu mai permite gândurilor negative să îți invadeze sufletul, preia controlul și înlocuiește-le cu gânduri frumoase, pozitive și inspiraționale. Meriți să vezi partea frumoasă a lucrurilor. Meriți să fii fericită.

Vărsător - Trebuie să renunți la durere

Știu că este greu, însă trebuie să o faci. Învață să ierți nu pentru că persoanele care ți-au greșit ar merita iertarea ta, ci pentru că inima ta nu trebuie să simtă sentimente atât de urâte. Fă-o pentru tine, nu pentru alți oameni.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți la teama de schimbare

Nu trebuie să îți mai fie teamă de ce va urma. Universul are un plan bine stabilit pentru tine, ai încredere în el. Fă un pas în spate și permite-i să își joace cartea. Va fi bine, vei vedea în scurt timp.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.