Setari Cookie-uri

Îngerii sunt mai aproape decât crezi. Iată cum poți lua legătura cu ei astfel încât să primești ajutorul lor divin

Poți comunica direct cu îngerii. 

Îngerii sunt în jurul nostru și nu avem nevoie de mijloace speciale sau de oameni înzestrați cu puteri supranaturale pentru a comunica cu ei. Ei sunt mai aproape decât credem.

Îngerul tău păzitor este întotdeauna în preajma ta pentru a te ghida. Singura lui misiune este să te protejeze în călătoria pe care o parcurgi, să te ajute în momentele dificile, să îți fie îndrumător clipă de clipă pe drumul vieții.

Dacă vrei să intri în contact cu îngerul tău și să îi auzi mesajele, trebuie să dezvolți în mod activ o relație cu îngerul tău. Gândește-te la el ca la cel mai bun prieten al tău. Intră în conexiune cu el.

Ce ai de făcut?

Cel mai simplu sfat este următorul: începe o rutină în care dedici un anumit moment al zilei pentru a vorbi deschis, fără perdea, în mod autentic cu îngerul tău. Spune-i ce simți cu adevărat. Dacă ai nevoie de ajutor sau de sfaturi întreabă liber.

Citește și:

Împărtășește-ți grijile și ai încredere că te aude. Odată ce stabilești această conexiune, vei simți prezența lui întreaga zi.

Nici măcar nu trebuie să vorbești cu voce tare. Îngerii se conectează cu vibrațiile tale și îți recunosc sentimentele și emoțiile. Trebuie doar să îți simți singură, în mod conștient, gândurile.

O altă veste minunată despre îngeri: pentru fiecare problemă pe care o ai, vei avea câte un înger care să te ajute. Mai multe probleme, mai mulți îngeri și mai mult ajutor divin.

Există îngeri care să te ajute să îți protejezi casa de energiile negative, îngeri care să te ajute în dragoste, îngeri care să te ajute în problemele cu oamenii dragi din jurul tău.

Citește și:

Să nu uiți niciodată asta - îngerii nu cred că problemele tale sunt mici sau mari. Ei doar sunt acolo pentru tine dispuși să te ajute, să îți facă viața mai ușoară.

Perspectiva lor este destul de diferită de a noastră. Eul nostru ne întrerupe adevărată viziune, dar lipsa ego-ului din îngeri îi ajută să vizualizeze rezultatele diferite pentru cerințele noastre.

Dumnezeu a creat suficienți îngeri pentru noi toți... nouă nu ne rămâne decât să comunicăm cu ei, să le cerem ajutorul, să intrăm în contact cu divinitatea.

În curând vei începe să observi schimbările din viața ta. Îngerii îți vor trimite semnale, iar sincronicitatea va fi o parte importantă a vieții tale. Nu le spune că te aștepți să îți rezolve problemele; doar vorbește despre viața pe care o ai, despre ce ți se întâmplă, despre ce simți. Apoi permite-le să își facă treaba și să te ajute. Ai încredere că ei îți ascultă rugăciunile și îți trimit tot ajutorul de care ai nevoie.

Citește și:

    Ai credință!

    foto main Miriama Taneckova, Shutterstock

    Vizionare placuta


    Kudika
    18 Ianuarie 2021
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.