Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 25-31 ianuarie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie să renunți la oamenii toxici din viațata

Încearcă să te eliberezi de negativitate, de stres, de anxietate, de pesimism; iar cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine în acest sens este să începi prin a elimina toată energia negativă și, implicit, oamenii toxici din viața ta. Ai grijă de sufletul tău.

Taur - Trebuie să renunți la durere

Nu te mai concentra pe lucrurile pe care nu le ai. Nu te mai concentra pe ce nu poți controla. Nu te mai concentra pe ce s-a întâmplat. Momentul care contează este chiar acum. Viața ta este chiar ACUM, trăiește-o pentru că va veni o zi în care vei regreta că nu te-ai bucurat de ea.

Gemeni - Trebuie să renunți să te mai lași influențată de alte persoane

Nu permite nimănui să îți spună cum și de ce să îți trăiești viața; nu permite nimănui să te ghideze sau să ia decizii în locul tău. Este momentul să spui "Stop" și să nu te mai lași influențată de alte persoane.

Citește și:

Rac - Trebuie să renunți la dorința de a vindeca pe toată lumea

Înainte de a mai vindeca alți oameni, învață să te vindeci pe tine. Înainte de avea grijă de alți oameni, învață să ai grijă de tine. Înainte de a mai pune pe primul loc alți oameni, învață să te pui pe tine pe primul loc. Alege să fii egoistă.

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.