Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 25-31 ianuarie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți la resentimente

Scapă de toată durerea. În sufletul tău nu este loc pentru ură, dispreț, dorință de răzbunare. În sufletul există cea mai pură iubire, dragoste necondiționată, liniște și pace. Nu îți face rău singură, iartă și mergi mai departe cu viața ta.

Capricorn - Trebuie să renunți la trecut

Ai multe întrebări la care încă nu ai răspunsuri - însă este posibil să nu le primești niciodată. De aceea este foarte important să închizi o dată pentru totdeauna ușa trecutului și să mergi mai departe cu viața ta. Învață-ți lecțiile și continuă-ti drumul.

Vărsător - Trebuie să renunți la dorința de a controla totul

Nu, nu vei putea controla niciodată tot ce se întâmplă în viața ta și nici tot ce simți. Încearcă, în schimb, să te concentrezi asupra lucrurilor pe care le poți controla și mergi mai departe cu viața ta. Te așteaptă o perioadă minunată, crede-mă.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți la perfecțiune

Acceptă faptul că faci greșeli; de fapt, toată lumea face greșeli. Tocmai aceasta este frumusețea vieții - nimeni nu este perfect și cu toții învățăm din lecțiile de viață care vin la pachet cu aceste greșeli. Intră în jocul Universului.

foto main: antibydni, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.