Setari Cookie-uri

Folosește aceste 10 trucuri psihologice și transformă-le în avantajul tău

Mintea umană este incredibil de complexă. De fapt, fiecare dintre noi are un model autentic de răspuns și comportament la diferite situații - niciodată nu va fi la fel pentru două persoane. 

6. Alege să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume

De exemplu, atunci când vrei că alte persoane să se simtă fericite, va trebui să fii fericită de fiecare dată când te vezi cu ele - și vor răspunde la această dispoziție cu aceeași monedă. Mai mult, își vor dori maxim să te revadă.

7. Stai aproape de o persoană care nu te place

Dacă vrei ca cineva să nu te judece direct, alege să stai aproape de acea persoană - în general oamenii se simt inconfortabil să îi atace pe cei care stau lângă ei.

8. Folosește tehnica de manipulare "ușa în nas"

Începe prin a cere o favoare foarte mare - cea care probabil va fi refuzată. După aceea, cere favorea pe care ți-o dorești cu adevărat și asigură-te că implică mai puțin efort (și este mai mică) decât prima. Multe persoane o vor accepta automat (fără să stea pe gânduri).

Citește și:

9. Prima impresie contează

Vrei ca oamenii să te vadă ca pe o persoană amuzantă, plină de viață? Atunci când te întâlnești pentru prima dată cu cineva trebuie să faci ceva amuzant.

10. Menține contactul vizual

Contactul vizual înseamnă totul. Menține-l încontinuu, iar oamenii se vor apropia în mod firesc de tine - pentru că le vei câștiga încrederea și vei părea sigură pe tine.

foto main kiuikson, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.