Setari Cookie-uri

28 Ianuarie: Prima Lună Plină a anului. Ciocniri cosmice, energii puternice și conexiuni sufletești la nivel profund

Pe 28 ianuarie 2021 avem prima Luna Plină - și nu va fi în orice semn, ci în zodia Leu, cunoscută pentru putere și dramatism.

Punctul culminant al lunii ianuarie va începe cu o explozie la nivel cosmic - Luna Plină din ianuarie 2021 (prima luna plină a acestui an) răsărind în Leu - zodie cunoscută pentru următoarele caracteristici: încăpățânare, putere, încredere în forțele proprii, creativitate, deținerea controlului și iubire puternică.

Luna atinge apogelul pe 28 ianuarie și produce mai multe conexiuni planetare diferite, ducând la ciocniri la nivel cosmic. Însă nu trebuie să ne îngrijorăm - creativitatea este în floare, încrederea în noi va crește foarte mult, permițându-ne să facem schimbări importante pe care până acum le-am tot amânat din diverse motive.

Luna Plină din ianuarie 2021 este denumit și Luna Lupului - însă ironia este că această lună va scoate Leul din noi. Și asta se datorează tocmai zodiei Leu în care răsare.

Citește și:

Vom fi influențați de către Leu să scoatem la iveală curajul, carisma și creativitatea noastră. Acesta este momentul pentru a avea încredere în noi. Acesta este fix punctul în care trebuie să ieșim din zona noastră de confort și să lucrăm la propria persoană, să aducem valoare în relațiile pe care le avem cu oamenii din jurul nostru și să muncim cu pasiune la proiectele și visurile profesionale.

Nu scăpăm de dramă în această perioadă

Drama va fi și ea la ordinea zilei. Cum Luna Plină este în Leu, nu există nicio modalitate de a evita coliziunile planetelor. Această Luna va fi puternic influențată de Marte și a lui Uranus, ambele planete imprevizibile, dar și de Saturn și Jupiter.

Dacă vom dori, vom găsi certuri în fiecare moment al zilei. Important este să încercăm să ne ocupăm de ele cât încă sunt micuțe astfel încât să nu degenereze și să se transforme în conflicte dureroase, rănind astfel oamenii dragi și pe noi înșine. Trebuie să ne folosim de răbdare și de carisma interioară pe care o avem pentru a scăpa de momentele aprinse inutile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.