Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 1-7 februarie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Săgetător - Ai nevoie să te înțelegi mai bine

În această perioadă se întâmplă numeroase lucruri neașteptate pe plan personal; trebuie să înveți să te detașezi de toate evenimentele care nu au legătură cu tine și, în schimb, să îți îndrepți atenția asupra propriei persoane. Învață să te înțelegi mai bine.

Capricorn - Ai nevoie să înveți să fii vulnerabilă

Învață să renunți la acele bariere pe care le-ai construit în jurul inimii tale; învață să dărâmi zidurile din jurul sufletului tău. Învață să arăți oamenilor așa cum ești, sensibilă și vulnerabilă. Învață să iubeșți din nou fără să te gândești la ce este mai rău.

Vărsător - Ai nevoie să lași trecutul în spate

Citește și:

Nu te mai lega de trecut, s-a întâmplat și nu mai poți schimba nimic. Nici viitorul nu ar trebui să te îngrijoreze foarte tare. Singurul moment care contează este chiar acum - prezentul se întâmplă în fața ochilor tăi, cum alegi să îl trăiești?

Pești - Ai nevoie să fii sinceră cu tine

Ești în căutarea drumului potrivit pentru tine și cauți răspunsuri la întrebările pe care le ai la oamenii din jurul tău. Însă aceștia nu te pot ajuta, tu singură trebuie să găsești lucrurile de care ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

foto main: Mao Mao, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.