Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 1-7 februarie 2021

Fără compromis nu se poate. Anumiți oameni și anumite situații par să merite efortul. Nu mai face pași în spate, ci cu mult curaj alege să mergi mai departe. 

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

Promit să nu îmi mai fac scenarii negative cu care să îmi îngreunez singură sufletul. Învăț să renunț la toate lucrurile care nu îmi sunt destinate.

Taur

Nu renunț la iubire doar pentru că pe acest drum întâlnesc obstacole. Știu că ce este al meu este pus deoparte și că Universul așteaptă momentul potrivit pentru a mi-l scoate în cale.

Gemeni

Fără compromis nu se poate. Anumiți oameni și anumite situații par să merite efortul. Nu mai fac pași în spate, ci cu mult curaj aleg să mergi mai departe.

Rac

Sunt fericită. Nu mai aștept să am totul pentru a mă bucura de viață. În aceste momente nu îmi lipsește nimic... am deja viața pentru a mă bucura de toate.

Citește și:

Leu

Îi promit sufletului meu că învăț să am răbdare. Îi promit inimii mele că nu mă mai grăbesc nicăieri. Îi promit Universului că îi permit să își joace cartea. Îi promit lui Dumnezeu că fac un pas în spate și mă las pe mâinile lui.

Fecioară

Chiar dacă simt ură, aleg să o păstrez pentru mine. Nu vreau să rănesc alte persoane fără motiv. Învăț să păstrez cu mine toate acele sentimente dificile și apoi să mă detașez de ele, făcând loc pentru iubire, recunoștință, empatie.

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.