Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 1-7 februarie 2021

Fără compromis nu se poate. Anumiți oameni și anumite situații par să merite efortul. Nu mai face pași în spate, ci cu mult curaj alege să mergi mai departe. 

Balanță

Învăț să am grijă de mine. Este mai ușor să lucrez la problemele altor oameni decât să ai grijă de mine. Însă continuând să mă neglijez ajung să mă distanțez complet de mine și să nu mai știu care sunt lucrurile care mă fac fericită și nici care este drumul meu în viață.

Scorpion

Mă concentrez pe clipa prezentă. Învăț să las trecutul în urmă. Învăț să nu mă mai învinovățesc pentru greșelile comise. Evoluez pe fiecare zi. Mai am puțin și voi ajunge acolo unde îmi doresc. Am răbdare în acest proces.

Săgetător

În mâinile mele există puterea de a crea realitatea pe care mi-o doresc. Aleg să îmi controlez energia și emoțiile astfel încât să am parte de o zi minunată.

Capricorn

Citește și:

Nu mai grăbesc nimic. Am încredere că Universul are un plan măreț pentru mine. Am încredere că totul va fi bine. Am încredere că ziua de astăzi îmi va pune zâmbetul pe buze într-un fel sau altul.

Vărsător

Respirație cu respirație renunț la așteptările pe care le am, la frica din suflet, la regretul pe care îl simt și la frustrarea din mintea mea. Renunț la necesitatea aprobării constante. Nu am nevoie de nimic.

Pești

Las garda jos și aleg să nu mai am așteptări de la nicio persoană din jurul meu. Mă bucur de fiecare moment, accept oamenii așa cum sunt și aleg să îi iubesc necondiționat.

foto main Miriama Taneckova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.