Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din februarie 2021. Universul ne ghidează și ne vindecă inimile rănite

Am intrat în a doua lună a anului 2021 - o lună intensă, interesantă și plină de magie. Februarie vine cu câteva alinieri rare și multiple evenimente cosmice care ne vor ține ocupați. 

17 Februarie: Saturn în pătrat cu Uranus

Când planeta haosului și a trezirii spirituale formează o aliniere tensionată cu planeta autorității și a responsabilității, lucrurile vor deveni volatile. Uranus va fi dornic să acționeze și să fie liber în timp ce Saturn se luptă să îl țină în interiorul zidurilor. Energia se va simți pe mai multe fronturi.

19 Februarie: Sezonul Peștilor

Ultimul sezon al zodiacului va începe pe 19 februarie. Datorită influenței Peștilor, vom intra în contact cu emoțiile noastre. Acesta este un moment bun pentru a renunta la tot ce ne ține de trecut și să ne pregătim sufletele pentru un nou ciclu zodiacal.

21 Februarie: Mercur iese din retrograd

Planetă comunicării iese din retrograd, însă va părăsi umbra post-retrogradă abia pe 13 martie. Începutul și sfârșitul retrogradului sunt, de obicei, cele mai intense. Universul ne sfătuiește că în aceste zile să căutăm mesaje și informații care să ne ajute să ne punem în ordine viețile.

Citește și:

27 Februarie: Lună Plină în zodia Fecioară

Luna februarie se va încheia cu o lună plină care se ridică în semnul practic al Fecioarei. Ultima Lună Plină a anului astrologic ne va aduce energie vindecătoare, divină. S-ar putea să simțim dorința de a ne deconecta și de a ne hrăni inimile cu liniște, iubire și pace. Luna ne va aminti de forța noastră interioară și ne va ajuta să continuăm să mergem mai departe indiferent de cât de dificil este călătoria la care ne-am înhămat.

foto main: Julia Ardaran, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.