Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din februarie 2021. Universul ne ghidează și ne vindecă inimile rănite

Am intrat în a doua lună a anului 2021 - o lună intensă, interesantă și plină de magie. Februarie vine cu câteva alinieri rare și multiple evenimente cosmice care ne vor ține ocupați. 

Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice ale lunii februarie 2021:

2 Februarie: jumătatea distanței dintre Solstistiu și Echinoctiu

Ziua de 2 Februarie este una specială în cultura păgână: este jumătatea distanței dintre Solstițiu și Echinoctiu. Numărul magic 22 stăpânește această zi, prin urmare va fi o perioadă foarte bună pentru a ne consolida planurile și a construi noi perspective pentru viitor.

6 Februarie: Venus în pătrat cu Uranus

Deși această energie nu este prea volatilă, impactul retrogradului cu Mercur poate transforma lucrurile într-un mod foarte intens. Este o zi bună pentru a încerca să închidem rănile vechi, să eliberăm energia dureroasă și să mergem mai departe cu viața noastră.

8 Februarie: Mercur în retrograd se află la conjuncție inferioară cu Soarele (adică nu se poate vedea)

Citește și:

Acesta va fi un punct de cotitură în faza retrogradă. Informațiile și perspectivele pe care Mercur le va dezgropa în timpul mișcării sale inverse vor fi dezvăluite astăzi. Putem elibera întrebările pe care le avem în Univers și este posibil să obținem răspunsuri.

11 Februarie: Lună Nouă în Vărsător

Cu Soarele, Luna și mai multe planete sub influența Vărsătorului, vom intra mai mult ca niciodată în Epoca Vărsătorului. Mercur va fi încă în retrograd sub această Lună, așa că Universul ne sfătuiește să nu ne angajăm încă în misiuni noi.

12 Februarie: Anul Nou Chinezesc

Anul Nou Chinezesc începe pe 12 Februarie; în 2021 acesta va fi anul Bivolului alb de metal. Lunile următoare vor fi legate de organizare și de încercarea de a reveni la viețile noastre normale. Pe măsură ce depunem eforturi mari pentru a face pace cu trecutul, Universul va deschide o cale pentru abundență, iubire și fericire. Vom fi mai puternici până la finalul anului.

Citește și:

Kudika
1 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


6 imagini
Începe vara transformării, iubirii și vindecării! Momentele astrologice ale verii 2024 ne promit succes și prosperitate

În această vară, fie că este vorba de momentele pline de intensitate aduse de Marte și Pluto, sau de claritatea revelatoare a lui Neptun retrograd, vom fi provocați să ne deschidem inimile... Kudika


17 imagini
Începe sezonul Eclipselor de Primăvară! Relațiile noastre își accelerează transformarea începută vara trecută

Eclipsa de Lună va avea loc pe 25 martie 2024, împreună cu Luna Plină, iar cea de Soare pe 5 aprilie 2024, împreună cu Luna Nouă.

Al doilea capitol... Kudika

11-14 ianuarie: 3 Evenimente astrologice masive unul după altul. Portalul transformării universale începe acum

Un nou an, o nouă lună, un nou început. Mijlocul lui ianuarie aduce trei evenimente astrologice masive unul după altul ce formează valuri uriașe de energii incredibile în Cosmos de... Kudika


5 imagini
De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 15-21 iulie

 În această săptămână de iulie astrele ne oferă o oportunitate specială de a ne concentra pe aceste aspecte esențiale pentru a ne îmbunătăți viețile. Iată ce are... Kudika


Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 15-21 iulie

Fiecare zodie are o energie unică, iar aceste mantre sunt menite să alinieze sufletul tău cu vibrațiile pozitive ale universului. Iată mantra fiecărei zodii pentru această săptămână:

...
Kudika
Rita Ora vine pentru prima dată în Timișoara, la Celebrarea orașului 2024

comunicat de presa: 

De la debutul ei în 2012, Rita Ora a vândut șapte milioane de single-uri, a avut 13 hituri în top 10, iar albumul cu care şi-a... Kudika