Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din februarie 2021. Universul ne ghidează și ne vindecă inimile rănite

Am intrat în a doua lună a anului 2021 - o lună intensă, interesantă și plină de magie. Februarie vine cu câteva alinieri rare și multiple evenimente cosmice care ne vor ține ocupați. 

Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice ale lunii februarie 2021:

2 Februarie: jumătatea distanței dintre Solstistiu și Echinoctiu

Ziua de 2 Februarie este una specială în cultura păgână: este jumătatea distanței dintre Solstițiu și Echinoctiu. Numărul magic 22 stăpânește această zi, prin urmare va fi o perioadă foarte bună pentru a ne consolida planurile și a construi noi perspective pentru viitor.

6 Februarie: Venus în pătrat cu Uranus

Deși această energie nu este prea volatilă, impactul retrogradului cu Mercur poate transforma lucrurile într-un mod foarte intens. Este o zi bună pentru a încerca să închidem rănile vechi, să eliberăm energia dureroasă și să mergem mai departe cu viața noastră.

8 Februarie: Mercur în retrograd se află la conjuncție inferioară cu Soarele (adică nu se poate vedea)

Citește și:

Acesta va fi un punct de cotitură în faza retrogradă. Informațiile și perspectivele pe care Mercur le va dezgropa în timpul mișcării sale inverse vor fi dezvăluite astăzi. Putem elibera întrebările pe care le avem în Univers și este posibil să obținem răspunsuri.

11 Februarie: Lună Nouă în Vărsător

Cu Soarele, Luna și mai multe planete sub influența Vărsătorului, vom intra mai mult ca niciodată în Epoca Vărsătorului. Mercur va fi încă în retrograd sub această Lună, așa că Universul ne sfătuiește să nu ne angajăm încă în misiuni noi.

12 Februarie: Anul Nou Chinezesc

Anul Nou Chinezesc începe pe 12 Februarie; în 2021 acesta va fi anul Bivolului alb de metal. Lunile următoare vor fi legate de organizare și de încercarea de a reveni la viețile noastre normale. Pe măsură ce depunem eforturi mari pentru a face pace cu trecutul, Universul va deschide o cale pentru abundență, iubire și fericire. Vom fi mai puternici până la finalul anului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.