Setari Cookie-uri

6 Adevăruri importante pe care le vei învăța înainte de a descoperi adevărata fericire

Fericirea este atunci când ceea ce gândești, ceea ce spui și ceea ce faci sunt în armonie. 

Banii din conturi sau bunurile pe care le deții nu îți vor defini niciodată gradul de fericire. Poți fi un miliardar care nu și-a mai văzut sufletul liniștit de ani întregi, în timp ce un om sărac, fără niciun leu în buzunar, poate fi mai fericit decât tine.

Iată câteva adevăruri importante pe care le vei învăța înainte de a descoperi adevărata fericire:

1. Este imposibil ca altcineva să te definească

Tu ești tu. Și atât. Ești singura din această lume care poate spune cine ești cu adevărat. Circumstanțele și opiniile altora te vor defini doar dacă le permiți acest lucru.

2. Te-ai născut cu tot ce îți trebuie

Să îți spun ceva foarte interesant: ție nu îți lipsește nimic. Nu este nevoie să îți dorești mai mult și mai mult... să faci mai mult, să fii mai mult, să obții mai mult. Ești întreagă și completă. Singura ta sarcină este să accepți acest adevăr și apoi să îți continui viața.

Citește și:

3. Perfecțiunea este o iluzie creată de om

Suntem ființe incredibil de imperfecte care trăiesc într-o lume foarte imperfectă. Nu lupta să ai o viață perfectă pentru că acesta este un scop gol ce nu poate fi atins niciodată. Nu accepta iluzia perfecțiunii pentru că te va arunca și mai tare în prăpastie.

4. Nu ești gândurile tale

Mintea ta nu te definește și nici nu te controlează. Nu ești cine crezi că ești - urmărește-ti gândurile și îndepărtează-te de ele pentru a înțelege cum ești cu adevărat.

5. Trecutul și viitorul nu există

Acum este singurul moment care există. Acum este viața ta. Trecutul este doar o amintire. Viitorul este o proiecție mentală. Poți alege să rămâi în trecut pentru a învăța și a îți aminti lucruri frumoase. Poți alege să îți imaginezi viitorul pentru vizualizare și planificare practică. Cu toate acestea, de fiecare dată când sufletul tău plutește frecvent în trecut sau în viitor în scopuri negative, îți sufoci capacitatea de a prospera în singurul moment pe care îl ai - ACUM.

Citește și:

6. Adevăratul scop al vieții tale este să exprimi pe deplin cine ești deja

Lumea nu va întâlni niciodată o altă persoană ca tine. Nu există nimeni pe această planetă care să aibă ceea ce tuai deja. Unicitatea ta, în toate privințele, este darul tău. Viața îți cere un singur lucru - să fii expresia deplină a ta astfel încât să lași amprenta ta unică asupra tuturor oamenilor pe care îi întâlnești și asupra lumii.

foto main sashamolly, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.