Setari Cookie-uri

11 Februarie: Lună Nouă În Vărsător. Mantra zodiei tale pentru următoarea perioadă

Pe 11 februarie, pe cerul întunecat răsare o Lună Nouă în zodia Vărsător, care va aduce calmul și liniștea de care toți avem nevoie. 

Cu putere divină, reușim să ne conectăm la sufletele noastre și să ne deschidem inimile pentru a simți adevărata magie a Universului.

Luna Nouă din februarie 2021 reprezintă începutul unui nou capitol lunar. Acest moment astrologic aduce multă liniște, calm și pace sufletească. Iată care este mantra zodiei tale pentru următoarea perioadă:

Berbec

Învăț cu fiecare zi pe care o trăiesc în această lume. Astăzi aleg să las în spate toate lucrurile din trecut care nu îmi mai servesc și învăț să le fiu recunoscătoare pentru că m-au ajutat să ajung unde sunt acum - până în acest nou început.

Taur

Învăț să las trecutul în urmă. Singurul care contează este momentul prezent - îl trăiesc cum știu eu mai bine și încerc să mă bucur de fiecare clipă în care sufletul meu zâmbește.

Citește și:

Gemeni

Indiferent de situație, îmi promit să aleg să zâmbesc mai mult. Aleg să văd partea frumoasă a lucrurilor și să găsesc ceva care să îmi liniștească sufletul și să aducă fericire în viațamea.

Rac

Fericirea începe cu mine. Cu cât este mai fericit sufletul meu, cu atât mai multă fericire am de împărtășit cu ceilalți. Fericirea în lume începe cu adevărat cu mine.

Leu

În inimă există doar iubire, bucurie, fericire. Mă eliberez de toate sentimentele negative, de durere, de suferință, de tristețe și aleg să zâmbesc.

Fecioară

Aleg să trăiesc așa cum îmi dictează inima. Aleg să nu mai țin cont de ce spun oamenii din jurul meu. Aleg să îmi fac sufletul fericit.

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.