Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 15-21 februarie

In orice moment suntem capabili sa ne schimbam viata. Noi detinem controlul suprem, depinde doar de noi ce alegem sa facem.

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

Îmi accept sentimentele și emoțiile așa cum sunt, așa cum vin, cu suferință sau bucurie. Ele mă definesc și mă clădesc, mă învață să iert și mă ajută să găsesc iubirea, pacea și împlinirea în fiecare zi.

Taur

Îmi promit să aleg fericirea. Trupul meu este sănătos, mintea mea este incredibilă, iar sufletul meu este mai bucuros. Ce îmi pot dori mai mult de atât?

Gemeni

Nu pot să controlez cu exactitate ce se întâmplă în viață, însă pot controla felul în care reacționez la tot ce mi se întâmplă. În reacția mea este puterea mea cea mai mare.

Rac

Sunt liberă să merg mai departe cu viața mea. Sunt liberă să trăiesc așa cum își dorește inima mea. Sunt liberă să îmi ascult sufletul. Sunt liberă să iubesc ce vreau să iubesc. Sunt liberă să fiu eu.

Citește și:

Leu

Nu mă mai gândesc că am mâinile legate la spate în acest moment. Cum viața se schimbă în fiecare secundă, și eu mă pot schimba. Am încredere în mine.

Fecioară

Călătoria mea în viață nu este o cursă, nici un maraton făcut în grabă. Călătoria mea prin viață este o plimbare minunată, în care există iubire, răbdare și dorința de a învață, de a descoperi, de a trăi cu adevărat.

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.