Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 15-21 februarie

In orice moment suntem capabili sa ne schimbam viata. Noi detinem controlul suprem, depinde doar de noi ce alegem sa facem.

Balanță

Fiecare întâmplare din viața mea este o lecție pe care trebuie să o învăț. Nu mă dau bătută în fața obstacolelor, ci din contră. Îmi dau seama cât de puternică sunt și merg mai departe.

Scorpion

Mă eliberez de frici și îndoieli și creez pace în inimă și în suflet. Aleg acum să mă eliberez de toate fricile și îndoielile distructive. Sunt iubită de Univers și sunt în siguranță.

Săgetător

Umplu încăperile cu vibrația iubirii mele, astfel încât toți care pătrund aici, chiar și eu, vom simți această iubire și vom fi protejați de ea.

Capricorn

Nu mă mai grăbesc nicăieri. Nu mai alerg după ce este al meu. Promit să îmi las destinul pe mâinile Universului. Ce este sortit să fie al meu, va fi oricum, oricând.

Citește și:

Vărsător

Mă iubesc clipă de clipă. Cu bune și cu rele. Cu calități și defecte. Mă iubesc așa cum sunt. Mă iubesc pentru că nu există persoană mai importantă pe această lume decât eu însămi.

Pești

Universul mă călăuzește la fiecare pas pentru a îmi asculta și a îmi folosi intuiția și a lua cele mai inspirate decizii pentru a îmi împlini cele mai mari dorințe.

foto main: Gribanessa Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.