Setari Cookie-uri

A început sezonul Peștilor. Tăiem odată pentru totdeauna sfârșiturile pierdute și ne eliberăm de durere

Am făcut tot ce ne-a stat în putere. Acum este momentul să facem pace cu trecutul și să începem să trăim cu adevărat. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte. 

Săgetător

Pentru a face pace cu trecutul, trebuie să ierți oamenii care ți-au greșit și, cel mai important, să te ierți pe tine însăți. Este momentul să închizi odată pentru totdeauna acea ușă, să arunci cheile pentru a nu o mai deschide niciodată și să începi să scrii un nou capitol.

Capricorn

Învață să nu mai ai așteptări de la alți oameni - astfel nu vei mai fi rănită. Nu încerca să îi schimbi și nici să îi vindeci. Dacă vor avea nevoie de ajutorul tău, ți-l vor cere la momentul potrivit. Este momentul să îi accepți pentru ceea ce sunt - cu bune și cu rele - și să îi iubești necondiționat.

Vărsător

Nu mai lupta împotriva schimbării; adaptează-te la tot ce se întâmplă în viața ta pentru că altfel pierzi timp prețios încercat să te întorci în trecut. Nimic nu mai este acolo. Viața ta este în acest moment, accept-o și învață să te bucuri de ea.

Citește și:

Pești

Relația cu oamenii din jurul tău se poate schimbă radical în această perioadă și asta deoarece alegi să îți faci timp pentru a petrece mai multe clipe în preajma lor, pentru a îi asculta, a îi înțelege și a le arată cât de mult înseamnă pentru tine. Ești mai emotivă ca niciodată - iar acesta este un lucru bun.

foto main Dzhulbee, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.