Setari Cookie-uri

A început sezonul Peștilor. Tăiem odată pentru totdeauna sfârșiturile pierdute și ne eliberăm de durere

Am făcut tot ce ne-a stat în putere. Acum este momentul să facem pace cu trecutul și să începem să trăim cu adevărat. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte. 

Leu

Trebuie să fii puternică pentru oamenii dragi ție. În această perioadă au loc câteva modificări nu tocmai plăcute pe plan personal și este important să înveți să le accepți fără să lupți prea mult împotriva planului Universului. Mergi mai departe și totul va fi bine.

Fecioară

Învață să fii recunoscătoare pentru lucrurile mărunte pe care le ai. Învață să nu îți mai trăiești viața în funcție de ce zic sau fac oamenii din jurul tău. Dă-ți seama ce te face cu adevărat fericită și luptă pentru a găsi liniștea de care ai atât de mare nevoie.

Balanță

Problemele cu care te confrunți în aceste momente sunt trecătoare; învață să ai răbdare, să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea. Vei vedea că în scurt timp lucrurile vor reveni pe făgașul lor normal iar tu te vei bucura de viața pe care o ai.

Citește și:

Scorpion

Învață să îți asumi riscuri. Acum ori niciodată. Această perioadă este una foarte bună pentru tine pe plan profesional; ai ocazia să te dezvolți, să crești, să înveți lucruri noi. Ieși din zona de confort și urmează-ți visurile. Va fi din ce în ce mai frumos.

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.