Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 22-28 februarie 2021

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 22-28 februarie 2021

Viata ta este povestea ta. Scrie cu liniste si iubire in suflet paginile capitolelor cec vor urma. Scrie cat mai des cu inima incarcata de fericire.

Puterea divina este in noi. Universul ne protejeaza si ne ajuta sa fim fericiti.

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

Învăț să las trecutul în urmă. Învăț să nu mă mai învinovățesc pentru greșelile comise. Evoluez pe fiecare zi. Mai am puțin și voi ajunge acolo unde îmi doresc. Am răbdare.

Taur

Nu trebuie să mulțumesc pe toată lumea. Nu trebuie să dau explicații oamenilor cu privire la modul în care aleg să îmi trăiesc viață.

Gemeni

Sufletul meu este puternic. Nu mă dau bătută. Am curaj să merg mai departe. Știu că în scurt timp lucrurile vor reveni la normal.

Rac

Toate problemele au o soluție, fiecare experiență reprezintă o oportunitate pentru mine să învăț și să cresc. Sunt în siguranță! Sunt în pace!

Leu

Fiecare moment reprezintă o oportunitate nouă și extraordinară să fiu mai mult din ceea ce sunt cu adevărat. Mă deschid cu ușurință și fără efort.

Fecioară

Ceea ce îmi spun în fiecare zi, oră, minut, secundă afectează în mod direct ce și cum gândesc și simt despre mine însămi. Astăzi aleg să îmi spun despre fericire.

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri