Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 22-28 februarie 2021

Viata ta este povestea ta. Scrie cu liniste si iubire in suflet paginile capitolelor cec vor urma. Scrie cat mai des cu inima incarcata de fericire.

Balanță

Am ceea ce este necesar pentru a trăi viața visurilor mele și pentru a obține ceea ce îmi doresc.

Scorpion

Nu aștept nimic de la nimeni pentru că aștept degeaba. Nu e nimeni pe lumea asta care să vină și să îți ofere pe tavă ce ai tu nevoie pentru a te simți împlinită și mulțumită.

Săgetător

Și durerea are rolul ei. Mă ajută să cresc, să evoluez, să devin cea mai bună varianta a mea. Învăț să o accept că parte din viața mea astfel încât să mă pot vindeca de trecut și să merg mai departe. Este momentul să fiu puternică.

Capricorn

Sunt iubită și sprijinită de Univers. Știu că Dumnezeu are grijă de mine și mai știu că tot ce se întâmplă în viața mea se întâmplă cu un motiv bine întemeiat.

Vărsător

Citește și:

Eliberez și dau drumul ACUM - tuturor gândurilor negative care îmi trec prin minte. Nicio persoană, loc sau lucru, nu are nicio putere asupra mea. Pentru că eu sunt singurul gânditor din mintea mea.

Pești

Învăț să nu mai iau decizii importante cu privire la ce spun alții. De acum înainte mă bazez doar pe intuiție, pe ce îmi dictează sufletul.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.