Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 1-7 martie

Când lucrurile sunt dure, trebuie să fii mai dură. Nu vrei o viață ușoară, vrei doar putere de a îndura o viață grea care duce către succes.

Află care este mantra zodiei tale pentru următoarea săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

Știu că sunt aproape să-mi îndeplinesc obiectivele și să îmi împlinesc visurile. Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul. Sunt pe calea cea bună.

Taur

Cel mai mare cadou pe care mi-l pot oferi este iubirea necondiționată. Aleg să mă accept pentru ceea ce sunt, să cred în mine, să fiu fericită cu mine însămi și să mă bucur de fiecare clipă pe care o trăiesc singură.

Gemeni

Mă eliberez de tot ceea ce nu mai servește sufletului și scopului meu, de tot ce m-a împiedicat să fiu cu adevărat fericită. Chiar acum, îmi permit mie însămi un nou început. Știu că pot face noi alegeri, noi pași și mă pot îndrepta într-o nouă direcție dacă simt că este ceea ce sufletul meu își dorește.

Citește și:

Rac

O să încetez să mă concentrez pe cât de stresată sunt și o să-mi amintesc cât de binecuvântată sunt. A mă plânge nu îmi va schimba realitatea, dar o atitudine pozitivă da.

Leu

Nu pot să controlez cu exactitate ce se întâmplă în viață, însă pot controla felul în care reacționez la tot ce mi se întâmplă. În reacția mea este puterea mea cea mai mare.

Fecioara

Universul îmi dă încredere. Orice provocare apare în calea mea, știu că în mine este puterea pentru a o accepta și, cel mai important, pentru a o depăși. Astăzi învăț și cresc.

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.