Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 1-7 martie

Când lucrurile sunt dure, trebuie să fii mai dură. Nu vrei o viață ușoară, vrei doar putere de a îndura o viață grea care duce către succes.

Balanta

Viața este așa cum este. Astăzi învăț să o accept. Învăț din greșelile făcute și merg mai departe. Nu contează ce s-a întâmplat, ceea ce contează cu adevărat este ce voi face de acum înainte.

Scorpion

Nu renunț la speranțele și visurile mele. Nu renunț la mine. Mă ridic de la pământ și merg mai departe indiferent de cât de dificil este drumul meu.

Sagetator

Mă eliberez de trecut pentru că știu că singurul moment care contează este chiar acum. Aleg să pășesc către viitor cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine.

Capricorn

Învăț cine sunt, ce sunt și de ce am nevoie pentru a fi fericită. Îi sunt recunoscătoare Universului pentru fiecare provocare și fiecare binecuvântare de până acum.

Citește și:

Varsator

Preiau controlul asupra vieții mele. Oricât de dificil ar fi, aleg să acționez în ciuda fricilor, să merg mai departe, să lupt în fața obstacolelor și să nu renunț până când nu ajung acolo unde îmi doresc.

Pesti

Dacă asupra trecutului pe care l-am trăit nu mai am niciun control și posibilitatea de a alege, în privința prezentului și a viitorului pot decide. Astăzi aleg fericirea, bucuria, iubirea.

foto main: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.