Setari Cookie-uri

10 Rezoluții de care sufletul tău are nevoie în această primăvară

Primăvara este anotimpul care readuce natura la viață, care ne oferă șansa unui nou început, a unui nou capitol din viața noastră.

Iată câteva rezoluții de care sufletul tău are nevoie în această primăvară. Încearcă să ți le faci și, cel mai important, să le pui în practică. Te vor ajuta să fii mai liniștită, mai fericită, mai împăcată cu viața ta.

1. Călătorește mai mult. De fiecare dată când ai ocazia, mergi într-un loc drag sufletului tău (nu trebuie neapărat să ieși din localitate). Iar atunci când nu poți, călătorește cu gândul.

2. Citește mai des. Intră în poveștile frumoase ale autorilor. Descoperă lucruri noi despre tine, învață, explorează, trăiește.

3. Petrece mai mult timp cu oamenii pe care îi iubești. Nu îi mai neglija, va veni o vreme când aceștia nu vor mai fi iar atunci vei regreta că nu ți-ai făcut timp pentru ei.

Citește și:

4. Acceptă cine ești. Iubește-te necondiționat. Cu bune și cu rele, cu calități și defecte. Pune-te pe primul loc și ai grijă de tine. Respectă-te. Fă-ți sufletul fericit.

5. Indiferent de situația prin care treci, nu permite întunericului să pună stăpânire pe tine. Încearcă să privești partea plină a paharului, să îți înveți lecția din orice moment și să mergi mai departe concentrându-te pe găsirea soluției și rezolvarea problemei, nu pe cât de dificilă este.

6. Învață arta recunoștinței. Zi de zi găsește 3 lucruri simple pentru care să fii recunoscătoare.

7. Fii sinceră cu tine însăți. Cu toții avem o parte ascunsă a noastră pe care nu o împărtășim cu nimeni (uneori nici măcar cu noi înșine). Însă cu cât ești mai sinceră, cu atât îți va fi mai ușor să te vindeci și să fii în conexiune directă cu sufletul tău.

Citește și:

8. Încearcă un detox de la social media. Nu mai petrece atât de mult pe rețelele de socializare. Din când în când, pune telefonul deoparte și bucură-te de viața reală.

9. Permite-ți să primești iubire. Nu mai crede că nu meriți să fii fericită... sau că nu meriți să fii iubită. Cu toții merităm să trăim o viață frumoasă. Dacă cineva vrea să îți facă o favoare, lasă-l să o facă. Meriți!

10. Petrece mai mult timp având grijă de tine. Fie că îți rezervi 5 minute în fiecare zi pentru a medita sau a scrie într-un jurnal, fie că vrei să începi o nouă rutină de îngrijire a pielii, fă-ți timp pentru tine și concentrează-te asupra practicilor de self care.

foto main Olga_C, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.