Cele mai întâlnite numere maestre în numerologie sunt 11, 22 și 33.

Pentru a descoperi dacă te numeri printre persoanele dominate de numere maestre, trebuie să îți aduni data nașterii. De exemplu, o persoană născută pe 3 iunie1991 va calcula astfel: 03.06.1991= 3+6+1+9+9+1=29 și 2+9=11.

Dacă 33 este numărul tău în numerologie, atunci ești o persoană-lider, care aduce lumină, încredere, putere, energie pozitivă și multă iubire în viețile oamenilor.

Caracteristicile persoanelor care au numărul destinului 33:

- Sunt persoane influente

Persoanele conduse de numărul 33 sunt extrem de influente și știu să conducă. Au un farmec aparte, o atracție magnetică asupra tuturor celorlalți, ceea ce îi fac pe oamenii din jur să își dorească să îi urmeze.

- Sunt persoane binevoitoare

Sunt întotdeauna dispuse să îi ajute pe cei care au nevoie. Dacă văd o persoană care suferă sau care nu se poate descurca singură într-un aspect dificil al viețîi sale, vor depune toate eforturile necesare pentru a îi salva.

- Cifra 6 este foarte importantă pentru persoanele cu numărul maestru 33.

Cifra 6 joacă un rol important în viața lor. Adunate, 3+3 dau 6, iar această cifră se referă la familie și responsabilitate. Persoanele născute sub acest număr maestru sunt foarte mature și responsabile și au o idee despre cum trebuie să fie o familie frumoasă. Le place să fie înconjurate de alți oameni, să iubească și să ofere iubire.

Alte caracteristici importante:

- iubesc din tot sufletul lor viața și știu să se bucure de ea;

- le place să învețe lucruri noi de fiecare dată, să iasă din zona de confort și să experimenteze;

- sunt responsabile mai tot timpul;

- sunt mature, înțelepte, de încredere. Pe ele te poți baza întotdeauna. Dau cele mai bune sfaturi;

- sunt puternice. Nimic și nimeni nu le poate doborî;

- sunt sincere. Dacă ai nevoie să știi adevărul sau să afli o părere matură, mergi și vorbește cu o persoană născută sub numărul maestru 33.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: